1 Mayıs 2020 Cuma

Fikrim Yok

Ne demiş şair '' Nesinden tutsam dünyanın kopmuş gidiyor güzel gün görmeye canım vadem yetmiyor '' Sahi güzel günler görüyor muyuz ? Görecek miyiz ? Veyahut gördük mü ?
Şükretmek ve bağışlanmak adına hep güzel günleri diliyorum... Kaygılarımız var daima ilerisi için planlarımız var gelecek için düşünceler çemberi sarmış beynimizi yörüngesinde dönüp duruyoruz.
Neden hep yaşadıklarımızı düşünmek yerine yaşayacaklarımızı düşünüyoruz korku mu bunun adı veya kaygı mı ? Benim fikrim yok uzun uzun bakıyorum göğe cevap bekliyor gibi ne o konuşuyor ne ben. Biz suskunluğa konuşuyoruz suskunlukta bir konuşma biçimidir. Susarken konuşmak en sevdiğin yemeği yemek gibidir neresinden başlayacağını ya da nasıl yiyeceğini çok iyi bilirsin tat alırsın işler ilmek ilmek midene yüzünde doygunluk hissi basınca hafif bir gülümseme bir teşekkür edası...İşte susarak konuşmakta tıpkı böyledir neresinden başlasam nasıl anlatsam diye düşündürmez zaten seni anlıyorsa nereden başlarsan başla anlar bu sefer ilmek ilmek işler ruhuna anlaşıldığın an ise yüzünde hafif bir gülümseme bir teşekkür edası...  

                                                                                                Güzel günler görmek dileğiyle :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder